2021 Bireysel Bursluluk Sınavı

Hijyenik koşullarda yüz yüze gerçekleştireceğimiz bursluluk sınavlarımıza katılın.

Radikal Okulları

Radikal Okulları olarak, 20 yıllık tecrübemizi daha fazla öğrenciyle paylaşmak ve geleceklerine dokunmak istiyoruz! Buradan hareketle, Bornova Kampüsü özelinde; 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10. ve 11. sınıflar için Bireysel Bursluluk Sınavı düzenliyoruz. Hijyenik koşullarda yüz yüze gerçekleştireceğimiz bursluluk sınavlarına, bu başvuru formunu göndererek hafta içi her gün saat 09.30-16.30 saatleri arasında katılabilirsiniz. Siz de Radikalli olmanın ayrıcalığını bursluluk avantajıyla yaşamak istiyorsanız, bu fırsatı kaçırmayın!

2021 Bireysel Bursluluk Sınavı Başvuru Formu

Bu form ile gönderdiğiniz kişisel bilgilerin, Radikal Okulları, şubeleri, şirket ortakları, bağlı olduğu kurumlar ve işbirliği içinde olduğu kurumlar tarafından 3. kişilerle paylaşılmadan ticari faaliyetlerine, tüm mal ve/veya hizmetlere ilişkin olarak pazarlama, tanıtım, kampanya, reklam, değişiklik, iletişim çalışmaları amacıyla kullanmasını, saklanmasını ve aynı amaçla tarafıma e-posta, kısa mesaj (SMS) vs. elektronik haberleşme vasıtalarıyla iletiler gönderilmesini kabul edersiniz.