2024 YKS-LGS Yatılı “Soru Çözüm ve Motivasyon Kampı Başlıyor ”

2024 YKS-LGS Yatılı “Soru Çözüm ve Motivasyon Kampı Başlıyor ”    

Eğitim kulvarında 20’den fazla yılı güçlü bir şekilde geride bırakan Radikal Eğitim Kurumları, 2024 YKS-LGS adaylarını sınav öncesinde yoğun bir soru çözüm kampında buluşturuyor. 4 gece 5 gün gerçekleştirilecek olan yatılı soru çözüm kampında ÖSYM ve MEB’in yeni tarzıyla uyumlu dersler, denemeler ve soru çözüm ofislerine yer verilecektir.

29.Ocak-02 Şubat 2024   tarihleri arasında Haliç Park Otel Tesislerinde gerçekleştirilecek YKS & LGS Kampımıza katılım için aşağıdaki formun doldurulması gerekmektedir. 

Detaylı bilgi ve iletişim için 0 (544) 764 77 63 numaralı telefona ulaşılabilir.

Radikal Eğitim Kurumları “2023 YKS-LGS Yatılı Son Tekrar Soru Çözüm Kampı”

Bu form ile gönderdiğiniz kişisel bilgilerin, Radikal Eğitim Kurumları, şubeleri, şirket ortakları, bağlı olduğu kurumlar ve işbirliği içinde olduğu kurumlar tarafından 3. kişilerle paylaşılmadan ticari faaliyetlerine, tüm mal ve/veya hizmetlere ilişkin olarak pazarlama, tanıtım, kampanya, reklam, değişiklik, iletişim çalışmaları amacıyla kullanmasını, saklanmasını ve aynı amaçla tarafıma e-posta, kısa mesaj (SMS) vs. elektronik haberleşme vasıtalarıyla iletiler gönderilmesini kabul edersiniz.