2023 Radikal 4-5-6-7-8-9-10-11. Sınıf Okul ve Kurs Bursluluk Sınavı
Bizden Haberler » 2023 Radikal 4-5-6-7-8-9-10-11. Sınıf Okul ve Kurs Bursluluk Sınavı

Radikal Okulları ve Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavı

2023 YKS ve LGS hazırlık kusları ile birlikte ortaokul ve lise derecesi okullarımızda gerçekleştireceğimiz bursluluk sınavlarımız için başvurular başladı.

Her yıl rekor katılım ile gerçekleştirdiğimiz sınavlarımız, bu yıl İzmir, Diyarbakır, Malatya ve Antakya şubelerimizde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olup yüzlerce öğrenciye eğitim bursu imkanı sağlayacak. 25 yıla yakın sektördeki tecrübesi ile eğitimden kazandığını eğitime yatıran Radikal markası İzmir'den sonra Türkiye'nin en güçlü markası olma yolunda emin adımlar ile ilerlemektedir. Radikal Yayınları ile gücüne güç katan kurumumuz her yıl YKS ve LGS'de imza attığı şampiyonluk dereceleri ile haklı gururu yaşamaktadır.

Siz de bize katılarak sene kaybetmeden nitelikli eğitim fırsatı yakalayabilirsiniz. Ücretsiz bursluluk sınavımıza hemen başvuru yaparak yerinizi ayırtınız.

Radikal Okulları ve Eğitim Kurumları Bursluluk Sınavları

18-19 Şubat 2023