Bornova ve Buca Kampüslerimiz OKULUM TEMİZ BELGESİ aldı
Bizden Haberler » Bornova ve Buca Kampüslerimiz OKULUM TEMİZ BELGESİ aldı

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile yapılan 'OKULUM TEMİZ' projesinde, Özel Radikal Bornova Kampüsü ve Özel Radikal Buca Kampüsü 'OKULUM TEMİZ' Belgesi aldı.

2020 - 2021 Eğitim Öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile 'Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarını Geliştirme ve Enfeksiyonu Önleme Kılavuzu' doğrultusunda geliştirilen 'OKULUM TEMİZ' projesi uygulamaya konuldu. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği birimi tarafından yapılan denetimlerde, belirtilen koşulları yerine getiren Özel Radikal Bornova Kampüsü ve Özel Radikal Buca Kampüsü 'OKULUM TEMİZ' belgesini aldı. Özel Radikal Bornova Kampüsün Belgesini Bornova İlçe Milli eğitim Müdürü Kadir KADIOĞLU, Özel Radikal Buca Kampüsün Belgesini de Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve İş Güvenliğinden Sorumlu Şube Müdürü Erdal BAYHAN, Özel Radikal Okulları Kurucusu Erdal AVCI' ya teslim etmiştir. Öğrencilerinin akademik gelişimlerine önem veren Özel Radikal Okulları onların ve çalışanlarının sağlığına da verdiği önemi OKULUM TEMİZ belgesi almaya hak kazanarak göstermiş ve Pandemi döneminde bu süreci en iyi yöneten okullar arasında olduğunu bir kez daha ispatlamıştır.

Basına Yansımaları: