Lise

SAĞLIK TRAFİK İLK YARDIM/FELSEFE 1 SAAT
REHBERLİK YÖNLENDİRME 1 SAAT
TOPLAM HAFTALIK 40 SAAT
  • 9. sınıf konuları tüm lisede görülecek konuların temellini oluşturmaktadır. Bu yüzden tüm konuları hem teorik hem de pratik olarak iyi bir şekilde kavratılmalıdır. Radikal Anadolu Lisesinde 9. sınıf konuları uygulamalı olarak öğrencilere mükemmel bir şekilde kavratılır.
  • Öğrencilere sadece test tekniği değil klasik, eğitsel becerilerde kazandırılır.
  • 9. sınıf okuma alışkanlığının kazanıldığı dönemdir. Düzenli okumak, öğrencinin kendini doğru ifade edebilmesini ve iletişim becerilerini de geliştirmesini sağlar.  Bu yüzden göstermelik yüzeysel bir programdan ziyade yapısal, ciddi ve karalı bir eğitim stratejisi takip edilir.
  • Üniversiteye hazırlık 11. ve 12. sınıfta değil 9. sınıfta başlar. Bu önemli gerçek dikkate alınarak sınav temelli bir yaklaşım hiç ihmal edilmez.
  • Öğrencinin kişisel gelişimi için sosyal programlar, geziler ve kültürel etkinlikler düzenlenir.