Ortaokul

5. Sınıf Ders Dağıtımları
Eğitim ve Sistem » Ortaokul

• 5. sınıf, öğrencilerin ilkokul sıralarından ayrılarak ortaokul sıralarına merhaba dedikleri, çocukluk dönemlerinin bir adım ilerisine gittikleri önemli bir süreçtir.
  • Rehberlik servisinin duygusal destek modeli ile öğrenciyi motive edeceği bu süreç, öğrencinin kendine güvenmesini sağlayacaktır.
  • 5. sınıf olmaları ile birlikte eğitimde yeni sistemlerle karşı karşıya geldikleri bir döneme girmekteler. Oyun ve öğrenmenin ağırlıklı olacağı bu senede öğrencilerimizi uyarlanmış eğitim modelimiz ile yaparak isteyerek ve severek öğrenme modelleri ile tanıştıracağız.
  • Ağırlıklı olarak yabancı dil eğitimi alacakları 5. sınıf modelimizde, hayatlarının devamlılığında gereksinim duyacakları yabancı dil eğitiminin sağlam temellerini atabilmelerini sağlayacağız.
  • Hafta içi 8 saatlik program ile birlikte ağırlıklı olarak yabancı dil olmak üzere, gerekli görüldüğü takdirde diğer derslerden destek program uygulanacaktır.
  • Zenginleştirilmiş kulüp faaliyetlerini seçebilecekleri okulumuzda, kendilerini gerçekleştirmek için önemli adımlar atarak motivasyonlarını yükseltmelerine destek olacağız.
  • Eğitim üçgeni modelimiz ile birlikte veli-öğrenci-okul iş birliği çerçevesinde en değerlileri olan evlatlarını bize emanet eden velilerimize anlık bildirimler göndererek, velilerimizi her daim süreçten haberdar edeceğiz.
  • Düzenleyeceğimiz geziler, kulüp faaliyetleri ve kültürel etkinlikler ile öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini desteklemeye yardımcı olacağız.
Etiketler:
ortaokul   radikal okulları   bornova   izmir