Franchising (İsim Hakkı Başvurusu)

Siz de Radikal Eğitim Kurumları ailesine katılmak için bu formu doldurarak ilk adımı atabilirsiniz.

Hikayemiz

Kurucu Müdürümüz Erdal AVCI öncülüğünde tamamı eğitmenlerden oluşan, alanında uzman ve saygın bir ekiple beraber 2002 yılından itibaren "RADİKAL EĞİTİM KURUMLARI" olarak hizmet vermeye başladık. Eğitimin her kademesinde öğrencilerine yeni bir dünya, yeni ufuklar ve farklı bakış açıları kazandıran, uygun ortam ve zengin olanaklara sahip eğitim kampüsümüzde öğrencilerimizle beraber başarı hikâyemizi sürdürecek olmanın inancı ve heyecanıyla herkese “Merhaba!” diyor, Hoş geldiniz, demek için sizleri sabırsızlıkla ziyaretimize bekliyoruz. 2002’den Bugüne Her Zaman Olduğu Gibi Sürdürülebilir Bir Başarı İçin Radikalli Olmaya Davet Ediyoruz!

YKS-LGS HAZIRLIKTA TAM GÜN EĞİTİM, TAM ÖĞRENME MODELİ!

Eğitim sisteminde 20 yıllık tecrübeye sahip RADİKAL EĞİTİM'de farklı öğrenme biçimlerine sahip, öğrencilerimize çözüm odaklı ders çalışma programları, etkin katılımlı ders işleyiş uygulanmaktadır.

Üniversiteye ve Liseye hazırlıkta farklılaşan eğitim sisteminin değişimine göre program hazırlayan kurumlarımız, öğrencilerimize en etkili kariyer planlamasını yapmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Kurumlarımızda, günümüz eğitim sisteminin vazgeçilmezi olan rehberlik uygulamalarına yeni bir tanım kazandırılarak öğrenci takibi, bireysel görüşme, program hazırlama, çeşitli seminer ve bilgilendirme çalışmaları, tercih ve meslek danışmanlığı hizmetleri verilmektedir.

Tam gün öğrenme ilkesiyle yola çıkan RADİKAL EĞİTİM KURUMLARIMIZ 5-6-7-8-9-10-11-12. Sınıf ve mezun YKS-LGS gruplarıyla öğrenci ve velilere hizmet etmektedir. Sınav hazırlığında TAM GÜN EĞİTİM ve TAM ÖĞRENME misyonumuzla başarımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Eğitim Felsefemiz

"Öğrenemeyen öğrenci yoktur!"

Sosyal bilimlerin önemli disiplin alanlarından biri de bilindiği üzere "Eğitim Bilimleri"dir. Eğitim bilimlerinin son yıllarda ortaya koyduğu veriler her öğrencinin başarılı olabileceği tezini desteklemektedir. Radikal Eğitim Kurumları olarak bizler, bu yaklaşımı kendisine ilke edinmiş çağdaş ve öğrenci merkezli bir eğitim kurumuyuz.

Radikal Eğitim Kurumları olarak “Sürekli Yenilik ve Gelişim Temelli Eğitim” felsefemiz ile “Yapılandırıcı Öğrenme” anlayışı doğrultusunda “Çoklu Zekâ Kuramından” hareketle her öğrencinin özel olduğunu unutmadan bireysel farklılıkları dikkate alarak, öğrencilerimizin zihinsel, sosyal, duygusal, ahlaki ve psikomotor yönleriyle gelişimlerini sağlayacak “Radikal Perspektifli Eğitim” programları uygulamayı taahhüt ediyoruz.

Akademik İçerik Desteği

Radikal Eğitim Kurumları, 20 yılı aşkın bir süredir eğitim-öğretim hizmeti vermekte ve bu süre zarfında kendine özgü geliştirdiği özgün akademik içerikleri ve programları ile sektörün en önemli aktörlerinden birisidir. Tüm Radikal Eğitim Kurumlarında bu ders içerikleri ile aynı program uygulanır. Ayrıca Radikal Eğitim Kurumlarının tüm şubelerinde kullanılan kaynak yayınlar, deneme sınavları ve ödev fasikülleri bu müfredata göre hazırlanır. Radikal Eğitim Kurumları Genel Merkezinde görev yapan uzman bir kadro ile bu programlar sürekli geliştirilir.

Yayın Desteği

Radikal Eğitim Kurumlarında dersler Radikal Genel Merkezi tarafından her branş için hazırlanan yıllık plana uygun olarak işlenir. Bu amaçla Radikal Yayınlarının uzman kadrosu tarafından yıllık planlara göre hazırlanan ve aylık tüm branş konularını içeren "Modüler Konu Anlatımlı" kitaplar kullanılır.

Aynı şekilde Radikal Eğitim Kurumlarında öğrencilerin soru çözerek pratik yapmaları ve konuları kavramaları için "Modüler Soru Bankaları" kullanılır. Radikal Eğitim Kurumlarında tüm sınıf düzeylerinde kullanması zorunlu olan bu yayınlar şube tarafından tüm öğrencilere ücretsiz ya da ücretli olarak verilir.

Radikal UZEM - radikaluzem.com

Radikal UZEM, profesyonel öğretmen kadrosu ile internet erişimi olan her ortamda öğrencilere eğitimde fırsat eşitliği yaratma hedefiyle hayata geçirilen bir uzaktan eğitim platformudur. İçerisinde binlerce eğitim videosu, online sınav desteği, veli ve öğrenciler için hazırlanmış rehberlik seminerleri bulunmaktadır. Yapılan derslere, sınavlara yönelik hazırlık için öğrencilere, uzman kadromuz tarafından hazırlanan video ve canlı dersler RadikalUzem markası altında sunulur.

Kurumsal İşletme Yardımı

Radikal Eğitim Kurumları Genel Merkezi gerek kurum açılmadan önce gerçekleştirilen ana tefrişat malzemelerinin temininde gerekse işletme açıldıktan sonraki sarf malzemelerinin satın alınmasında şubelerine destek olmaktadır.

Kurum açılmadan önce alınması gereken derslik, kütüphane, laboratuvar, konferans salonu, idari ve akademik ofis donanımları, ders araç gereçleri için Radikal Eğitim Kurumları Genel Merkezi tarafından anlaşmalı olduğu firmalar şubeye yönlendirilir ve böylece kurumların donanım/tefrişat ihtiyacı fiyat-kalite dengesi gözetilerek en verimli şekilde karşılanır.

Radikal Eğitim Kurumlarının hizmet içi eğitim, yazılım, eğitim otomasyonu, muhasebe otomasyonu, reklam, SMS, promos yon ürünleri gibi ihtiyaçları marka bütünlüğü açısından merkez ile ortak paydada buluşulur.

Başvuru Süreci

Radikal Eğitim Kurumları franchising işlemi şu aşamalardan oluşur;

• İsim hakkı verilecek şirketin bilgi gücünün, mali gücünün ve geçmişinin araştırılması yapılır.
  • İdari şartların, fiziki şartların ve verilecek lojistik desteğin fizibilite çalışmaları yapılır. Şartların uygunluğu değerlendirilir.
  • Fizibilite çalışmalarının tamamlanması ve taraflarca şartlarda uzlaşılmasıyla birlikte Franchising sözleşmesi imzalanır.
  • Franchising sözleşmesinin imzalanmasıyla birlikte, şube açılışına kadar olan süreçte yapılacak çalışmalar belirlenir, planlanır ve projelendirilir.

Başvuru Formu