LGS Başarınızı Ödüllendiriyoruz

Formu gönderin, LGS puanınıza göre size özel sağlayacağımız %100'e varan burs imkanlarını konuşalım.

Radikal Okulları

Radikal Okullarında, ezberden uzak, yaparak, yaşayarak öğrenen, üst düzey düşünme becerilerine sahip, cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkan, aklın ve bilimsel düşüncenin takipçisi, topluma yararlı bireyler olma hedefinde, yeteneklerini kavramış, akademik gelişimin yanı sıra, çevreye, içinde yaşadığı topluma ve evrensel gelişmelere duyarlı, sorgulayan, araştıran, üreten, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı genç bireyler yetiştirmeyi hedeflediğimiz bir eğitim modeli sunuyoruz.

Öğrencilerimiz istenilen akademik başarıya ulaşabilecekleri sınav odaklı bir eğitim hizmeti alırlar. Üniversite sınavına hazırlığa 9. Sınıfta başladığımız okulumuzda öğrencilerimiz, 10. Sınıftan itibaren yetenekleri ve ilgileri doğrultusunda seçmeli derslerle Fen Bilimleri, Türkçe-Matematik, Sosyal Bilimler ya da Yabancı Dil alanlarından birine yönlendirilir.

Bornova - Buca Kampüslerimize kayıt yaptıracak öğrenciler, 2020 LGS Türkiye Geneli sonuçlarına göre %100’e varan Burs fırsatından yararlanabileceklerdir.

Eğitim modelimizi hakkında daha fazla bilgi almak ve fiziki koşullarımızı yerinde görmek için gelin tanışalım.

LGS Başarı Bursunuzu Öğrenmek İçin Formu Gönderin

Bu form ile gönderdiğiniz kişisel bilgilerin, Radikal Okulları, şubeleri, şirket ortakları, bağlı olduğu kurumlar ve işbirliği içinde olduğu kurumlar tarafından 3. kişilerle paylaşılmadan ticari faaliyetlerine, tüm mal ve/veya hizmetlere ilişkin olarak pazarlama, tanıtım, kampanya, reklam, değişiklik, iletişim çalışmaları amacıyla kullanmasını, saklanmasını ve aynı amaçla tarafıma e-posta, kısa mesaj (SMS) vs. elektronik haberleşme vasıtalarıyla iletiler gönderilmesini kabul edersiniz.