2021 LGS Son Prova Sınavı Başvuru Ekranı

Hijyenik koşullarda yüz yüze gerçekleştireceğimiz LGS SON PROVA SINAVINA katılın.

Radikal Okulları

2021 LGS'ye sayılı günler kala, Radikal Okulları son büyük provasını yapmaya hazırlanıyor! Gerçek sınavdaki tüm koşulların sağlanacağı, bütün önlemlerin alınacağı bu gerçekçi sınavda, LGS adayları MEB formatındaki sorularla büyük bir prova yapacaklar.

29 Mayıs 2021'de, saat 09:30 ile 10:45 arası sözel bölümün olduğu 1. oturum, 45 dakika moladan sonra, 11:30 ile 12:50 arası ise sayısal bölümün olduğu 2. oturum gerçekleştirilecektir. Sınırlı kontenjana sahip ve gerçek sınavdan hemen önceki bu son büyük provayı sakın kaçırmayın!

Başvuru formunu göndererek katılabilir, daha fazla ayrıntılı bilgi için aşağıdaki numaralardan bize ulaşabilirsiniz
Bornova Kampüs: 0 (542) 289 42 53
Buca Kampüs: 0 (554) 177 35 32

2021 LGS Son Prova Sınavı Başvuru Formu

Bu form ile gönderdiğiniz kişisel bilgilerin, Radikal Okulları, şubeleri, şirket ortakları, bağlı olduğu kurumlar ve işbirliği içinde olduğu kurumlar tarafından 3. kişilerle paylaşılmadan ticari faaliyetlerine, tüm mal ve/veya hizmetlere ilişkin olarak pazarlama, tanıtım, kampanya, reklam, değişiklik, iletişim çalışmaları amacıyla kullanmasını, saklanmasını ve aynı amaçla tarafıma e-posta, kısa mesaj (SMS) vs. elektronik haberleşme vasıtalarıyla iletiler gönderilmesini kabul edersiniz.