LGS Sonucunuza göre eğitim bursu oranınızı öğrenin

LGS Başarınızı ödüllendiriyoruz! Şampiyonların okulunda yeriniz hazır.

Radikal Okulları

Aşağıda yer alan formu doldurarak okullarımızda yararlanabileceğiniz burs oranı ile ilgili bilgilendirilirsiniz. Kontenjanlarımız dahilinde almış olduğunuz puan ve yüzdelik diliminize göre size sağlanacak eğitim bursundan yararlanarak şampiyonların okulunda lise öğreniminizi tamamlayabilirsiniz.

Radikal Okulları olarak, eğitimde 20 yıllık tecrübemiz ve güçlü öğretmen kadromuz ile ailemize yeni katılacak öğrencilerimizi heyecanla bekliyoruz.

BAŞVURU FORMU

Bu form ile gönderdiğim kişisel bilgilerimin, Radikal Okulları, şubeleri, şirket ortakları, bağlı olduğu kurumlar ve işbirliği içinde olduğu kurumlar tarafından 3. kişilerle paylaşılmadan ticari faaliyetlerine, tüm mal ve/veya hizmetlere ilişkin olarak pazarlama, tanıtım, kampanya, reklam, değişiklik, iletişim çalışmaları amacıyla kullanmasını, saklanmasını ve aynı amaçla tarafıma e-posta, kısa mesaj (SMS) vs. elektronik haberleşme vasıtalarıyla iletiler gönderilmesini kabul ediyorum.