Ücretsiz YKS Tercih Danışmanlığı

YKS Tercihleriniz için profesyonel ekibimiz ile ÜCRETSİZ desteğimiz ile yanınızdayız.

Radikal Okulları

Ücretsiz YKS tercih danışmanlığından yararlanmak için aşağıdaki formu göndermeniz yeterlidir. Size en kısa dönüş sağlayarak randevunuzu oluşturacağız.

YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI

Bu form ile gönderdiğim kişisel bilgilerimin, Radikal Okulları, şubeleri, şirket ortakları, bağlı olduğu kurumlar ve işbirliği içinde olduğu kurumlar tarafından 3. kişilerle paylaşılmadan ticari faaliyetlerine, tüm mal ve/veya hizmetlere ilişkin olarak pazarlama, tanıtım, kampanya, reklam, değişiklik, iletişim çalışmaları amacıyla kullanmasını, saklanmasını ve aynı amaçla tarafıma e-posta, kısa mesaj (SMS) vs. elektronik haberleşme vasıtalarıyla iletiler gönderilmesini kabul ediyorum.